מתכון לצ’ימיצ’ורי פיקנטי

  • זמן הכנה
    20 דקות
  • סועדים
    8
  • צפיות
    183

מתכון למתבל צ’ימיצ’ורי פיקנטי

צ’ימיצ’ורי הוא מתבל ארגנטינאי על בסיס שמן זית, חומץ יין, עשבי תיבול, פלפלים ושום – ויש שמוסיפים גם בצל.

מתבל הצ’ימי’צורי הולך נהדר עם מתכוני בשר צלוי, עופות ואפילו כמתבל בפניי עצמו בשילוב לחם פריך.

באתר קולינרטיקה ניתן לראות כי מתבל הצ’ימיצ’ורי משולב עם מגוון מנות כגון מתכון לעראיס ועוד.

רכיבים

מצרכים לצ'ימיצו'רי

ציוד קונדיטוריה למתכון

    הוראות הכנה

    על מנת להכין צ'ימיצ'ורי טוב אין צורך בציוד מטבח מורכב, שימו לב שיש לכם הציוד הבסיסי הנדרש להכנת מתבל צ'ימיצ'ורי. ובכל מקרה לא להחליף את החומץ בלימון.

    a1 שלב

    לחתוך את הבצל, פלפל חריף, פלפל צהוב וגמבה לקוביות קטנטנות, "בורנואז" בעגה המקצועית ולמקצועניים בניכם קוביות בגודל מ"מ 1 * מ"מ 1.

    a2 שלב

    לשים במעבד מזון את כל המרכיבים מלבד הבצל, פלפלים והגמבות ולטחון דק במשך 2 דקות.

    a3 שלב

    לאחד בין קוביות הירקות לבין מסת העשבי תיבול. לערבב, לטעום ולשפר תיבול במלח ופלפל במידת הצורך ולאחסן בקופסת אחסון עד לשימוש.

    סיכום

    בשלב הראשון יש לשים במעבד מזון את העשבי תיבול, שום, שמן זית ומלח פלפל ולטחון כ 2 דקות. לאחר מכן להוסיף את הירקות (פלפלים וגמבות ובצל) כאשר הם קצוצים דק לקוביות קטנטנות.

    שף פרטי ומארח בשרון לארוחות שף פרטיות. הדבר שאני הכי אוהב הוא לבשל וליצור חוויות אוכל, ובכלל – כשנותנים לי משימה שדורשת יצירתיות אני תמיד “נדלק”. אוהב מאוד לכתוב על אוכל וחוויותיו דברים יצירתיים עושים לי את זה.

    אולי גם תאהב

    השאירו סקירה

    האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

    X